onsdag den 8. april 2015

Jeg er i tvivl mht. valg af fliser

Heldigvis er der lang tid til at vi skal træffe valg om hvilke fliser vi skal bruge til indkørsel, terrasse og flisegang, for jeg er blevet noget i tvivl om hvad vi skal vælge.

Som jeg skrev i et tidligere indlæg her på bloggen ville vi bruge sorte betonfliser til anlæg af indkørsel og terrasse, men jeg er kommet til at tænke på at de bliver meget varme når sommersolen bager ned på dem, og det vil ikke være særlig sjovt at få lavet en terrasse som man ikke kan bruge med bare fødder.

Derfor er jeg lidt tilbage ved de klassiske grå fliser som ikke bliver nær så varme af solen.

Jeg har også tænk på at lave en indkørsel med græsarmering. Det vil gå godt til resten af tankerne omkring området på Fenris Alle hvor regnvandet skal nedsive, hvor der skal laves vaskepladser til biler da man ikke må vaske bilen på egen grund osv. Med græsarmering vil regnvandet fra indkørslen hurtigt trække ned under belægningen og sive længere ned.

Den idé er dog helt skudt væk. Sidst vi var i IKEA hvor parkeringspladsen er belagt med græsarmering havde Emilie meget svært ved at gå på den, og det vil blive problematisk i lang tid med det ujævne underlag hvor ungerne vil snuble.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar