torsdag den 16. april 2015

Oprydningen fortsætter

Vi får ryddet mange ting op og finder gode ting i gemmerne, både inde og ude.

Jeg har blandt andet fundet forskellige belægningssten og blokke som er blevet gemt til senere projekter. Dem vil jeg helst ikke flytte to gange for måske at få brug for dem om 5 eller 10 år, så de skal sælges.

Derfor har vi rigtigt fået gang i kameraet og lavet billeder til annoncer på guloggratis.dk

I eftermiddag kommer der en og henter de 27 Herregårdsblokke som jeg købte ved FC Beton da vi skulle lave ny fortrappe.

Der var flere herregårdsblokke end jeg fik brug for og derfor blev resten jo gemt til senere projekter i haven.

På siden begynderhaven.dk kan du læse om opbygning af fortrappen hvis du ønsker.

De andre belægningssten som jeg har sat til salg hedder vist nok Karmona. Det er svært at se forskel på Karmona, Holmegårdssten, Bondesten, Herregårdssten og Slotsbrosten. Jeg syntes at de skifter navne hele tiden afhængigt af hvilke tilbudsaviser man kigger i.

Vi købte dem alle brugte, flere forskellige steder og så var der en lille rest tilbage som jeg nu gerne vil sælge videre til et nyt haveprojekt.

Udover alle de udendørs ting er der også blevet sat en seng, en frimærkesamling, bøger og meget andet til salg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar