tirsdag den 31. marts 2015

Møde med den sidste byggemand.

I dag har vi været til møde med den sidste byggemand og det blev ikke overraskende ca. samme prismæssige udfald som de øvrige. Lidt fra de billigste men med klar besked om at prisen var til forhandling. Enten i form af at prisen blev sat lidt ned eller ved at vi kunne få lidt ekstra med.

Dermed kan vi nok forvente at ramme ca. samme pris som de laveste som allerede har presset deres første prisudspil.

Det betyder at vi kun mangler at modtage et tilbud og det fik vi også at vide til mødet med dem. Der ville ikke komme noget tilbud før efter påske.

I haven hælder vi mest til at indkørsel og terrasse skal opbygges af sorte betonfliser. Eventuelt 30x30 cm fliser i indkørslen, 30x60cm betonfliser rundt om huset og måske 60x60 cm sorte betonfliser på terrassen.

En fræser igennem resten af jorden og så græsfrø her. Som hæk tænker vi liguster, men er åbne for andre forslag hvis nabogrunden er solgt og de har specielle ønsker. Det er planen at grave en god rende til hækken og fylde den op med champignonkompost så hækken får masser af nærring og løst jord og dermed hurtigt kan vokse sig stor.

Mens jeg sidder og skriver på bloggen modtager jeg en mail fra en af de byggemænd som vi har talt med og han vil gerne lige sikre sig at jeg ved at:

”Vi er som tidligere oplyst, indstillet på at give dig mest hus for pengene. (Gældende både kvalitet og pris)”

og så skriver han videre

”Måske skulle vi mødes og finde ud af det med rabatten.”

Det er jo spændende at se hvad han kan finde ud af, men efter at have talt en gang med alle de forskellige byggemænd vil vi meget gerne finde ud af hvor vi skal bo fra 1. juni og frem til vi har et hus, så vi venter med at mødes med ham for at høre hvor stor rabat han kan tilbyde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar