onsdag den 8. april 2015

Vaskemaskine og tørretumbler

Vi har nu fået tilsendt lejekontrakt på det stuehus vi var ude at se i sidste uge og vi er derfor klar til at flytte i vores nye midlertidige hus den 15. maj, så vi har 2 uger til at komme ud af huset.

Da vi solgte huset var det inklusiv vaskemaskine og tørretumbler, og ved stuehuset som vi lejer følger disse to maskiner ikke med. Derfor blev der brugt lidt tid på guloggratis.dk i går for at finde et par fornuftige og billige maskiner.

Vi kunne jo også købe de nye maskiner som vi gerne vil have i det nye hus, men der hvor vaskemaskine og tørretumbler skal stå er i et fælles bryggers og da vi ikke ved noget som helst om dem vi skal dele bryggers med har vi ikke lyst til at bruge flere tusinde kroner på indkøb af maskiner som skal stå der.

300 kr. for tørretumbler og 200 kr. for vaskemaskine og så har vi forhåbentligt hvad vi skal bruge i den tid vi skal bo til leje. Når vi flytter fra lejemålet kan vi jo forsøge at sælge dem billigt på guloggratis igen.

Jeg har fået talt med både Aalborg Kommune og Rebild Kommune vedrørende vuggestue, børnehave og skole og der skulle ikke være noget problem i at vi flytter midlertidigt fra Aalborg Kommune til Rebild Kommune.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar