fredag den 3. april 2015

Det er et døj at tegne nyt hus

Vi har været så glade for vores tegning af vores nye hus og har bare glædet os til at vi skulle i gang med at få bygget huset lige som vi gerne vil have det, men nu har vi fundet ud af at det lille badeværelse stort set ikke vil kunne indrettes med et vindue som det er tegnet nu. Der må ikke være et vindue i vådrumsområder, og dermed kan vi ikke have en aflang brusekabine langs ydervæggen i det lille badeværelse.

Vi kunne ikke rigtigt finde en løsning på hvordan vi kunne ændre plantegningen så der blev plads til både brusekabine og vindue i det lille badeværelse uden at der blev ændret rigtigt meget. Det har vi derfor været i gang med at gøre. Der er stadig en del ligheder, men også nogen forskelle. Vi har kortet en halv meter af husets længde og lagt 20 cm til husets bredde, hvilket giver ca. samme antal kvadratmeter, vi er stadig mellem 174 og 175 m2 som vi var før.Børneværelserne er flyttet ud i den ene ende, så man fra bryggers kan gå ind på børneværelser, lille bad og fra bryggers kan man også gå ind i køkken/alrum. Køkken/alrum er blevet bredere så der kan være lidt mere køkken. Til gengæld kommer der til at mangle et par indbyggede højskabe, men alt i alt går det nok lige op med skabspladsen.

Fra køkken/alrum er der adgang til kontoret og til stuen. Det er specielt stuens længde der er blevet ændret ved i denne nye plantegning og måske er den blevet for lille. Vi må lige ud og kigge på udstillingshuse som har en stue på denne størrelse for at se om det er stort nok.

Fra stuen er der adgang til soveværelse hvorfra der er adgang til det store badeværelse.

Senere i dag skal vi forbi Vendia Huset igen som er dem der har grundene til salg. Vi håber at vi bliver klogere på de krav der er vedrørende regnvand og så må vi se om deres tilbud er til forhandling eller om vi skal satse på at købe en grund og få andre til at bygge vores nye hus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar