mandag den 27. april 2015

Nu er vores grund reserveret

Og da det jo så "kun" er reserveret er det ikke vores helt endnu, men det bliver det snart. Vi har besluttet os for at vi vil købe en byggegrund i Suldrup.

Vi ser Suldrup som en helt fantastisk by med den vildeste natur helt ind i haven. Skole, børnehave og vuggestue er 5 minutters gang fra grunden, købmanden og brugsen lidt længere væk, men stadig indenfor gå-afstand.

Der er en sø op mod grunden og marker lige på den anden side. Masser af stier rundt langs vandløb og søer, igennem skove og meget mere.

Hver dag hvor vi har været i Suldrup for at kigge på grunden og byen er vi begyndt at smile, ja faktisk er det som at være helt nyforelsket hver gang vi har besøgt byen.

Nu er der bestilt besøg på Skolen for Emilie så hun også kan se andet end legepladsen udenfor. Vi får lov til at se skolen hvor hun kommer til at gå og så skal vi besøge mini-sfo’en hvor hendes kommende klassekammerater er.

Vi håber lidt på at vi kan aftale et par besøg mere hvor hun får lov til at være der en halv dag så hun rigtig kan lære de nye klassekammerater at kende.

I sidste uge var vi på besøg i vuggestuen. Vi havde ikke Ida med da vi ikke havde besluttet os 100% for at det skulle være Suldrup der blev vores nye hjem. Snart skal vi have planlagt et besøg mere i vuggestuen hvor Ida kan få lov til at komme med så hun også kan få lov til at hilse på de voksne som skal være omkring hende de næste år.

Jeg har også fået snakket med en byggemands om har kigget alle de dokumenter igennem som er tilgængelige for grundede og han mener ikke at prisen bliver højere end den ville have været på Fenris Alle i Godthåb/Svenstrup, hvor grundene er plane men jordbunden er knapt så god. Denne byggemand kender ikke noget til den anden byggegrund i Svenstrup som vi har haft kig på.

Vi glæder os rigtigt meget til at komme i gang med at bygge huset så vi kan flytte til Suldrup. I mellemtiden kan jeg så øve mig på at huske bynavnet (jeg får kaldt byen for både Sørup og Sulsted, og jeg har ladet mig fortælle at Jætterne fra Suldrup ikke er glade for at blive forvekslet med Sulsted :) )

Her er vores nye grund


Og sådan her ser der ud omkring hvor vi skal bo.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar