tirsdag den 28. april 2015

HusCompagniet

Vi har talt med HusCompagniet om at bygge vores nye hus, men de er blevet valgt fra igen. Jeg synes ikke at vi har fået en super behandling af dem, og derfor har vi valgt ikke at arbejde videre med dem.

Vores første møde med HusCompagniet gik meget mere ud på at fortælle hvor trælse og dumme Vendia Huset var fordi det var dem som havde købt jorden på Fenris Alle for næsen af HusCompagniet. Der blev brugt meget mere tid på at fortælle hvad Vendia Huset ikke kunne frem for at fortælle hvad HusCompagniet kunne.

Da vi ikke havde en grund klar ville HusCompagniet gerne vente med at tale mere med os efter det indledende møde og det var også helt fint med os. Der er jo ingen grund til at vi render og spilder hinandens tid når der alligevel ikke er noget konkret at arbejde med.

Nu hvor vi så fandt grunden som vi gerne ville købe og bygge på forsøgte jeg at ringe til HusCompagniet men kom aldrig igennem til vores kontakt derinde. Jeg sender ham en mail (tirsdag morgen) om at vi meget gerne vil tale med ham om den byggegrund i Suldrup, samt hvilke muligheder der er for at bygge på den. Jeg sender også et link til ham så han kan hente en masse relevant materiale for hele udstykningen samt for den grund som vi er interesseret i.

HusCompagniet svarer tilbage dagen efter (onsdag eftermiddag) at han ikke har tid til at tale med mig torsdag, men at han kan ringe til mig om fredagen. Jeg svarer tilbage og spørger om det så ikke er muligt at vi kan tale med en anden, men der kommer ikke svar tilbage.

Da det bliver fredag forventer jeg så at blive ringet op af HusCompagniet, men der sker ikke rigtigt noget. Og så alligevel, for kl 16:10 modtager jeg en mail som viser at han ikke har kigget på materialet som jeg sendte et link til, for han efterspørger data som er deri. Samtidigt fortæller han mig at han holder ferie ugen efter. Nu har vi ventet på svar fra tirsdag morgen til fredag eftermiddag og så kan vi få lov til at vente mindst 10 dage mere før der er mulighed for at starte en dialog.

I mellemtiden har vi jo så haft rig mulighed for at tale med andre som godt vil tale med os, og dermed har HusCompagniet forpasset deres mulighed for at få lov til at bygge vores nye hus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar