fredag den 24. april 2015

At bygge på skrånende grund

Vi har i dag haft møde med MKM Byg om at bygge på den skrånende grund og ud fra det kort som vi har adgang til og fra det han har kunnet se da han var forbi grunden blev der vurderet at den dyreste løsning vi kunne vælge ville koste omkring 100.000 kr. ekstra. Prisen kunne nemt blive billigere hvis der blev bygget i forskudt plan eller hvis huset kunne tegnes så det kunne bygges uden at hæve store dele af grunden.

Vi er derfor tættere på at kunne købe vores nye grund og dermed komme i gang med at bygge vores nye hus. Den samlede pris vil være indenfor vores budget, men vi er ikke sikre på at grundens pris + husets pris + arbejdet med grunden for at huset kan bygges der ender ud med at blive samme pris som det nye hus vil have af værdi.

Nu skal vi bare have Rebild Kommune med på planen om at vi skal bygge nyt hus og dermed ikke bare bo midlertidigt i Kommunen men i stedet gøre det permanent når vi flytter om under 3 uger.

Det kræver lidt samarbejdsvillighed fra Rebild Kommune for at vi kan komme i gang og dermed videre med at bygge vores nye hus med MKM Byg eller med et af de andre byggefirmaer vi stadig er i dialog med.

1 kommentar:

  1. Må man spørge af nysgerrighed hvor meget grunden skråner indenfor byggefeltet? E

    SvarSlet