søndag den 26. april 2015

Byggegrunden er godkendt

Nu har vi fået godkendt byggegrunden godkendt af vores forældre, ikke at de skal bestemme men de har noget livserfaring som vi gerne vil trække på så vi ikke behøver at lave fejl som kan undgås, og derfor er det nu op til Rebild Kommune at hjælpe os til den rigtige pris, i stedet for den lidt for høje pris som de forlanger for byggegrundene.

Kan vi ikke få nedslag i pris eller en anden form for rabat må vi igen i gang med at kigge efter muligheder, for vi tror ikke på at området vil kunne bære et hus på den pris som grund + nybyggeri kommer til at koste os.

Det bliver spændende at høre om det er muligt med nedslag i prisen eller om de kan være kreative med andre typer af rabat.

Dermed er det næsten sikkert at vi ikke vil takke ja til byggegrunden i Svenstrup, så hvis nogen kunne være interesseret i at bygge nyt hus i 9230 Svenstrup på en ca. 750 m2 grund er i velkomne til at sende mig kontaktoplysninger og så vil jeg videregive dem til sælger. Kontaktoplysninger sendes til ogdermedbasta@gmail.com. Dette er en unik mulighed for at komme foran andre potentielle købere som vil kunne byde ind på byggegrunden når den officielt kommer til salg.

UPDATE: Du kan se flere informationer om byggegrunden i Svenstrup her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar