søndag den 26. april 2015

Fremvisning af grund for forældre

I går var min mor med forbi den byggegrund som vi meget overvejer at købe til vores nye hus, og i dag er det så svigerfar og svigermor der skal med ud at kigge.

Min mor lød skeptisk da vi begyndte at tale om grunden, men efter at hun var med forbi i går har hun fået et helt andet syn på vores planer om at flytte væk fra Svenstrup og Aalborg Kommune. Hun kan sagtens forstå alle de positive ting vi har fortalt efter at hun selv har været med.

Jeg er sikker på at svigerfar og svigermor også kan forstå de ting vi har fortalt når de kommer med ud og ser byggegrunden, skolen, børnehaven, vuggestuen, byen og resten af området omkring hvor vi gerne vil bygge og bo.

Før vi skal derud vil vi lige rundt og se et par udstillingshuse og så skal vi også forbi det hus vi har lejet for at måle vinduer op så vi ved hvilken størrelse persienner vi skal bruge. Vi skal også have flyttet vores nyindkøbte gamle vaskemaskine og tørretumbler med ud i huset så det er klar til at vi begynder at flytte vores ting om 2½ uge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar