søndag den 12. april 2015

Endnu en mulighed åbner sig

Vi har nu fået endnu en mulighed til at vælge hvor vi skal bygge vores nye hus. Vi har netop været forbi stedet hvor der kommer en grund som vi er blevet tilbudt og det ser ganske fornuftigt ud.

Der er lidt tys, tys omkring det ligesom med et par andre muligheder for at købe byggegrunde, så jeg kan ikke være mere konkret lige nu. Det kan være at der sker noget indenfor kort tid.

I forhold til beliggenhed passer det os rigtigt godt. Vi får nogle helt andre muligheder, både for børnene, men også for os forældre end der hvor vi ellers har kigget.

Prisen skulle også blive lavere end på de grunde vi ellers har kigget på, så alt i alt er det noget attraktivt at arbejde videre med. Hvis alt flasker sig kommer vi ikke til at holde jul på svinefarmen, og kan i stedet holde jul i vores nye hus.

Vi glæder os meget til at der sker lidt mere med enten denne byggegrund eller en af de andre byggegrunde som vi har kig på.

Hvis vi skal bygge på denne grund kan det godt være at vi igen skal have tegnet huset om, da det vi har tegnet nu vist ikke passer helt ind på grunden, men dette må vi arbejde videre med når vi kommer lidt tættere på og vi kan spare med nogen som ved meget mere om placering og tegning af huse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar