søndag den 19. april 2015

Var det et farvel til Aalborg Kommune?

Det har ikke været helt uproblematisk at komme til at bygge i Aalborg Kommune da vi gerne vil bygge en villa i Svenstrup. Ikke i Godthåb hvor der er grunde til salg, men i Svenstrup.

Derfor har vi nu været en masse forskellige ting igennem, og i går kom vi til at snakke om at de nye grunde i Støvring faktisk var næsten lige så langt væk fra centrum som Sørup. Vi havde set at der var billige byggegrunde til salg i Sørup, men havde ikke tænkt nærmere over det.

I går kiggede vi så lidt nærmere på dem på computeren, og kort tid efter sad vi i bilen og kørte rundt til forskellige byggegrunde udenfor Svenstrup.

Vi fandt nogen som vi godt kunne lide, og tænkte at det måske ikke var nødvendigt at det blev Svenstrup. Nu skal vi alligevel flytte til Rebild Kommune for at bo til leje, så måske skal vi blive i Rebild eller måske finde en helt tredje kommune at bygge i.

I dag kørte vi rundt og så endnu flere byggegrunde, flere forskellige steder i Nordjylland, og de byggegrunde som vi var glade for i går, blev vi bare endnu mere glade for i dag.

Maria har en veninde der bor i byen og jeg har en tidligere arbejdskollega som bor der. Begge to roser byen og området helt vild, og vi har selv den samme fornemmelse når vi ser billeder, læser hvad andre har skrevet og går rundt i byen.

Senere i dag skal jeg igen forbi til en kop kaffe og en snak om byen mm.

Mens vi kørte rundt der blev vi ringet op vedrørende den grund som muligvis kom til salg i Svenstrup. Det var ikke meget jeg fik at vide, men fik dog at vide at han vidste så meget så han mente at vi skulle mødes for at tale om mulighederne for at bygge der.

Det betyder jo også at der stadig er en mulighed for at vi kan komme til at bygge i Svenstrup og dermed kan vi blive boende i Aalborg Kommune, men det er ikke drømmeområdet hvor vi kan komme til at bygge. Det vil Aalborg Kommune jo ikke sætte i gang før de har fået solgt de sidste grunde i Godthåb.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar