mandag den 13. april 2015

Hvad mon der sker med byggeriet?

Det rumsterer rundt i hovedet med idéer til hvordan huset skal se ud hvis det skal være på den byggegrund vi var ude at se i går. Pludseligt dur vores andre idéer ikke da grunden ikke er ligesom den vi ellers har taget udgangspunkt i når vi har tegnet.

Derfor skal vi umiddelbart have flyttet bryggers over på samme side som køkken / alrum og stue, da jeg tror at carporten skal placeres ved siden af huset for at kunne være der.

Det kan også være at det skal laves som en vinkel, men så er det måske smartere at få vinklet stuen på huset i stedet.

Omvendt vil jeg heller ikke helt give slip på den nuværende indretning da jeg ikke ved med sikkerhed om huset kan være på grunden eller ej. For at blive lidt klogere var jeg forbi Byggeguide.org for at læse om afstande til skel i forbindelse med at bygge nyt hus og vi skal holde 2,5 meters afstand, men det hjælper mig desværre ikke vildt meget da jeg jo ikke kender den præcise størrelse på grunden.

I går hvor vi fik at vide at der kunne ske noget indenfor ca. 14 dage var det ganske kort tid, men nu hvor der er gået under 1 dag virker det helt uoverskueligt med 13 dages venten.

Og for lige at krydre det lidt mere, hørte jeg i morges at der vist var 2 nye byggegrunde på vej midt i Svenstrup, så det kan være at vi skal til at kigge på hvilke muligheder der er der også.

Det bliver så skønt at komme i gang med at bygge hus så vi ved hvor vi skal bo og hvornår vi skal flytte i vores nye hus.

Med alle de muligheder der er dukket op i løbet af en måned føler vi os slet ikke presset til at skulle vælge noget bestemt, og derfor har vi også gode kort på hånden til de forskellige forhandlinger vi kommer til at stå i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar