fredag den 3. april 2015

Vores midlertidige hus

I går var vi ude at se et hus og en lejlighed som vi kan leje. Lejligheden skulle overtages nu, så det var ikke aktuelt, men huset er vi meget interesseret i.

Vi gjorde det klart at vi gerne ville leje huset fra den 15. maj, og det lød ikke til at der havde været andre som viste interesse for huset. Det har været annonceret til leje i ca. 1 måned, så der burde være en god mulighed for at vi kan blive de nye lejere.

Udlejer havde en ejendomsmægler på til fremvisningen, og vi fik at vide at han ville vende tilbage efter påske, da han vær på vej på ferie.

I dag kan vi se at huset ikke længere står til leje, så mon ikke at det er fordi de vil leje det ud til os.

Det er et stykke væk fra Svenstrup og Aalborg hvor vi har vores daglige gang, men selvom der afstandsmæssigt er et stykke til huset går det hurtigt i bil. Faktisk vil vi hurtigere kunne køre til og fra børnehaven end hvis vi fik en lille lejlighed inde midt i Aalborg.

Samtidig får vi mere plads til ca. halvdelen af den leje vi ellers skulle have betalt for en lejlighed i Svenstrup eller Aalborg. Vi kan have alle vores ting med, så vi får heller ikke en udgift til et opbevaringsdepot.

Vi ser frem til på tirsdag hvor vi nok finder ud af om vi har fundet vores nye midlertidige hus hvor vi skal bo indtil vores nye hus er bygget færdig og vi kan flytte ind der.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar