lørdag den 7. marts 2015

Vores nye hus kan komme i gang

Vi er nu nået til enighed med en køber af vores nuværende hus og på mandag skal papirerne skrives under. Det betyder at hvis alt går som det skal er huset endeligt solgt tirsdag den 17. marts.

Det betyder også at vi nu skal i gang med den store planlægningsface for at kunne komme i gang med at bygge et nyt hus. Allerede i morgen sker der noget, da vi skal ud og se to forskellige nybyggede huse og snakke med dem der har bygget de nye huse.

Jeg har også fået lavet møde med banken så vi er sikre på hvordan vores økonomi kommer til at se ud og hvor meget vi kan bruge på at bygge vores nye hus.

I dag har vi gået en tur ud til de byggegrunde som vi ved kommer til salg på et tidspunkt og som på nuværende tidspunkt er der hvor vi helst vil bygge. Til og fra skole er der en større vej som skal krydses og ellers kan hele turen klares på stier, igennem parken og på små villaveje med meget begrænset trafik.

Vi kommer til at bo lidt tættere på Aalborg end vi gør nu, så det bliver endnu lettere at komme på arbejde, komme ud og handle osv.

Når den tredje limfjordsforbindelse kommer, vil vi også få kort afstand til motorvejen hvilket vil gøre det endnu hurtigere for Maria at komme på arbejde.

Plantegningen som jeg lagde op tidligere, i indlæget Drømmen om vores nye hus, er blevet gennemgået og ydervæggene er blevet tegnet på så vi har fundet ud af at enkelte af rummene var indrettet forkert, og plantegningen er derfor blevet tilrettet lidt. Nu bliver det spændende at komme til at tale med professionelle som måske kan se andre ulemper i den måde vi gerne vil have vores nye hus til at være indrettet og så kan det være at det skal justeres igen.

Vi holder fast i at børneværelserne skal indrettes med hems, men dette er også et af de punkter som kan blive ændret hvis prisen for det er helt håbløs.

Jeg skal også have fundet ud af om det kan svare sig selv at købe bestemte af byggematerialerne, da jeg har adgang til bedre priser en de fleste andre har på både færdigbeton, fundablokke, lecaterm blokke, terrassefliser og meget andet.

Senere i dag skal den ældste af pigerne til børnefødselsdag og så er det planen at vi kører forbi et af de andre steder hvor der kommer byggegrunde og herefter vil vi ud og kigge på forskellige køkkenløsninger. Vi er ret fastlåste på et IKEA køkken, men vil gerne bruge lidt tid på at kigge på andre løsninger som kan be-/afkræfte vores antagelse om at vi får meget mere køkken for pengene med et IKEA køkken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar