torsdag den 19. marts 2015

Nu er det helt og aldeles solgt

Vores hus er solgt. Ikke bare underskrevet, men nu er fortrydelsesretten udløbet og alt skulle efter sigende være helt på plads.

Faktisk skete det allerede til midnat i går, men i går havde jeg ikke så meget overskud til bloggen om vores nye hus, så derfor kommer dette først i dag.

Vi har været igennem en længere periode med sygdom derhjemme hvor vi på skift har været en tur i sengen, og i går var jeg nødt til at blive hjemme.

I løbet af dagen fik jeg det lidt bedre og dermed var det heller ikke så hårdt at vi skulle til byggemøde i går eftermiddags med Vendia Huset som er dem der har grundene på Fenris Alle til salg.

Vi har været til møde med byggefolk hver dag i denne uge, og vi tager en til i dag samt en i morgen.

Dem som har nævnt priser indtil nu rammer tæt på hinanden, så medmindre at der er nogen af det andre som kan give et meget lavt bud, har vi en god idé om hvad det kommer til at koste os at bygge det nye hus.

Vi har også været i banken og snakke lån, og det rammer heldigvis tæt på drømmen.

Den dobbeltsidede pejs som vi godt kunne tænke os mellem stue og køkken bliver ikke til noget i første omgang, og medmindre at vi kan presse dem lidt, vil det også blive lidt svært at få carporten med. Hvad vi lige gør i forhold til redskabsrum ved jeg ikke helt, for det bliver svært at undvære med alle de ting som vi har fået samlet sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar