torsdag den 12. marts 2015

Håbet om en lejlighed

Vi var til åbent hus i går for at se en lejlighed med 3 værelser, en stue, et køkken og et badeværelse. Det ville være super fedt hvis det blev den lejlighed som vi kunne flytte ind i mens vores nye hus bliver bygget.

Som jeg nævnte i indlægget i går er der ikke særligt langt derover, så flytningen vil kunne ske meget hurtigt.

Nu er det bare at vente på at vi får besked om dem der var hurtigere til at kontakte udlejer takker nej.

Senere i dag har skal vi mødes med Byggemand Bob eller hvad han nu hedder og se et hus som de er næsten færdige med på en af de grunde som grænser op til de grunde vi gerne vil købe. Efter at have kigget på deres hus skal vi hjem til os og snakke om vores ønsker, drømme osv.

Jeg håber at Byggemand Bob har haft større held med at kontakte Aalborg Kommune end jeg har. Jeg har forsøgt mig med en mail for at høre om en tidhorisont på hvornår grundene kommer til salg. Da jeg ikke har fået noget svar tilbage på denne har jeg forsøgt mig med et telefonopkald, og ganske som forventet blev jeg ikke klogere af det.

"Dem der ved noget om det er enten på kursus eller syge" var den besked jeg kunne få, "Men du kan tilmelde dig nyhedsbrevet, så får du besked når der sker noget". Ja tak, men når jeg nu skal finde ud af om vi kan komme i gang med at bygge i løbet af foråret, sommeren, eller måske først næste år, gider jeg ikke bare at sidde og vente på at Aalborg Kommune får nosset sig sammen til at skrive et nyhedsbrev. Så kan det jo være at vi skal kigge efter andre byggegrunde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar