mandag den 9. marts 2015

Småjusteringer på plantegningen

Så er der lavet småjusteringer på vores plantegning for det nye hus. Da begge de byggemænd vi talte med i weekenden anbefalede at sløjfe hemsen er det gjort. I stedet er huset lavet lidt bredere og dermed er der blevet ekstra plads på børneværelserne.Stuen er blevet lavet bredere, og det store badeværelse ved siden af stuen har fået et lille hak ind i stuen som er "gemt" bag døren mellem stue og køkken.

Bryggers og lille badeværelse er blevet smallere, men stadig vil det lille badeværelse være større end det ene badeværelse vi har i vores nuværende hus. Bryggerset er dog ikke blevet meget mindre da den halve meter som blev fjernet fra husets længde er lagt til i den anden side af bryggerset.

Kontoret er hermed blevet lidt lille, men stadig over 9 kvadratmeter.

U’et som køkkenbordet danne er blevet bredere i bunden, så der er plads til to hjørneskabe og to 60’er skabe hvor det ene skal bruges til vaskemaskinen og det andet til køkkenvask.

Vi har været ved at notere alle de ting vi har snakket om så vi kan være meget præcise når vi nu skal ud og tale med forskellige virksomheder. Jo mere præcise og forberedte vi er til det første møde, jo mere præcist bliver det materiale som virksomhederne skal give tilbud ud fra, og dermed bliver det meget lettere at sammenholde priserne.

Vi har blandt andet taget stilling til ønsket loftshøjde, indvendig dørtype, farve og greb, materialer til loft, gulv, glasvæv på vægge, hvor der skal være gulvvarme (alle rum på nær depotet), hvilke typer vinduer, tag, gavle og meget meget mere.

Der er stadig en drøm om en pejs med glas i begge sider mellem køkken og stue.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar