fredag den 13. marts 2015

Tvinger Aalborg Kommune borgerne væk?

Vi har haft en drøm om at bygge nyt hus i Svenstrup, men det ser desværre ikke ud til at det kan lade sig gøre, og vi er måske nødt til at rykke teltpælene op og flytte til en anden by og sikkert også en anden kommune.

Efter at vores planer om en tilbygning til vores hus blev for dyre valgte vi at sætte huset til salg, da vi havde hørt at der skulle komme nye byggegrunde mindst 2 steder i Svenstrup i løbet af 2015. Da det lykkedes at finde en køber af vores hus var lykken stor og planerne om det nye hus gik for alvor i gang, men der gik ikke lang tid før lykken forsvandt.

Vi fik først en mail om at det stykke jord der skulle bruges til udstykning af grunde det ene sted blev udskudt på ubestemt tid da jorden ikke var helt så god som forventet. Det betød nu ikke det store, da det ikke var disse grunde vi helst ville have, men da vi så endeligt fik svar fra Aalborg Kommune vedrørende de andre grunde fes luften helt ud af ballonen. I starten af 2016 skulle de nu blive sat til salg i stedet for i løbet af 2015. Men hvorfor?

Kan det passe at Aalborg Kommune ikke vil udvikle Svenstrup og tvinger os samt andre som gerne vil bygge nyt og udvide Svenstrup til enten at sidde og vente i halvandet år eller at finde byggegrunde i en anden by?

Jeg er helt målløs over at de 10 grunde som Aalborg Kommune relativt hurtigt ville kunne udstykke ikke bliver sat i gang nu hvor de andre grunde er udskudt på ubestemt tid. Argumentet for at de ikke vil sælge grundede er at de har grunde til salg i Godthåb som de ikke kan få solgt, men hvad er det for et argument? I min verden kan det da slet ikke sammenlignes at der er grunde i den vestlige del af Godthåb som ikke kan sælges og derfor vil vi ikke sælge grunde i den nordlige del af Svenstrup.

De eneste grunde der er i Svenstrup nu er grunde med Hasserispriser, og så meget vil vi ikke betale for en grund i Svenstrup. 1.500.000 kr. for en lille grund på 410 kvadratmeter.

Hvad gør vi så nu? Vi ved det faktisk ikke. Vi vil jo rigtigt gerne blive i Svenstrup og Aalborg Kommune, men kommer der ikke nogen steder hvor vi kan bygge drømmehuset må vi jo nok desværre se efter andre muligheder. Vi har lidt travlt da vores største pige Emilie skal starte i skole til august, og hvis vi ikke kan komme til at bygge i Svenstrup, må vi jo finde ud af hvor vi så skal bygge så hun kan komme til at starte på den rigtige skole.

Vi håber rigtigt meget på at Aalborg Kommune ændrer mening vedrørende grundene så Svenstrup kan fortsætte den positive udvikling og så vi kan få lov til at blive boende i den by som vi holder så meget af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar