søndag den 8. marts 2015

På tur rundt og kigge på nybyggede huse

I dag har eftermiddagen gået med at køre rundt og se på nybyggede huse omkring Aalborg og snakke med byggevirksomheder. Det var spændende og mere virkeligt end de gange vi tidligere har været ude og kigge, og vi havde meget mere konkrete spørgsmål.

Vi har også næsten fået skudt vores idé omkring hems på børneværelserne ned. Vi talte med to forskellige om hemsen og begge steder blev der brugt de samme argumenter mod at lave det. Ikke fordi de ikke gerne ville lave den løsning som vi ønskede, men fordi vi ville få meget få kvadratmeter for pengene, men også fordi der ville blive for varmt til at det ville være behageligt at sove oppe på hemsen, og det var det netop som sovested den skulle bruges.

I stedet vil vi kigge på en lille udvidelse af huset, så børneværelserne bliver større i grundplanen. Vi fik også at vide at bredden af huset godt ville kunne udvides uden at det kom til at koste meget mere, så den mulighed vil vi også kigge på.

Vi har fået aftalt møder med 5 forskellige som kan komme til at bygge vores nye hus, og så skal vi også et smut forbi banken for at have helt styr på økonomien bag byggeriet. Det vil sige at der bliver nok at se til de næste dage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar