mandag den 28. december 2015

Gode armaturer

Midt i byggeprocessen kom vi i tanke om at vi ikke havde fået kigget på armaturer, og vi ville højst sandsynligt ikke være helt tilfredse med dem som kom med som standard.

Som beskrevet tidligere gik der derfor et større researcharbejde i gang, som endte ud med at vi valgte Grohe til alle rum.

Køkken og bryggers

I køkken og bryggers valgte vi meget ens, dog med den forskel at der er udtræk i armaturet i køkkenet, og der er mulighed for at få mange små stråler som er godt når tallerkner mm. skal skylles af.

I køkkenet har vi fået en stor vask, som gør at bradepander kan være i vasken. Den store vask er vanskelig at skylle af med almindelig brug af armaturet. Derfor er vi ekstra glade for udtrækket som gør det nemt at skylle hele vasken af.

En anden vigtig faktor for valget af armaturer til køkken og bryggers var at det skulle være nemt at fylde vand i en 10 liters spand. Det er det også med den høje form som vi har fået valgt.

Der er flere elementer som går igen igennem hele huset, og derfor var det også vigtigt at der var en vis lighed i armaturerne i køkken og bryggers, og det syntes vi at vi har fået med de to valgte armaturer. Vi er derfor meget tilfredse med vores valg af armaturer til køkken og bryggers.

Armaturet i køkkenet er Grohe Minta m/Udtrækstud, Krom.

Armaturet i bryggers er Grohe Minta m/Svingtud, Krom.Badeværelser

Armaturet ved håndvasken havde vi ikke så mange krav til, og da vi var rundt for at kigge, så vi også mange der lignede hinanden. Det skulle være nemt at betjene for pigerne og se pænt ud, og det har vi fået, så her er vi også tilfredse.

Armaturet vi valgte til håndvasken i badeværelserne er Grohe Essence m/Bundventil, Krom.Til badet valgte vi et Grohe New Tempesta Cosmopolitan m/Termostat. Det ser fint og elegant ud, giver godt med vand, og forskellige muligheder med det større hoved i toppen samt det aftagelige brugshoved.Det er nemt at indstille højden af det lille brusehoved så det passer bedre til pigerne når de skal i bad.Vi har tidligere haft et andet brusesæt hvor man tænder for vandet, og herefter kan vælge hvilket brusehoved vandet skal komme ud af. Ved vores nye Grohe brusesæt kan man dreje den ene vej for at få vand fra det ene brusehoved, og den anden vej for at få vand fra det andet brusehoved. Det betyder også at man skal skrue tilbage til midten for at slukke vandet.En enkelt gang har jeg skruet lidt mere end til midten, hvilket gav en afslutning på badet med koldt vand fra det andet brusehoved, og en enkelt gang har Maria drejet til lidt over midten, så der ikke var lukket helt for vandet.

Der er heldigvis et "hak" i midten, og det er ved at føles naturligt at lukke for vandet på den måde her under 10 dage efter vi flyttede ind i huset.

Vi er meget tilfredse med vores valg indtil videre - både i forhold til funktionalitet og udseende - så hvis kvaliteten er som vi har fået indtryk af, ud fra de kommentarer vi har fået vedr. Grohe, så vil vi være meget glade for valget af armaturerne i mange år.

Se eventuelt de mange muligheder med Grohe her: http://www.grohe.com/dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar