fredag den 11. december 2015

Flytterod

Flyttekasserne bliver løbende fyldt og stablet. Skabe og skuffer tømmes og roligt, men sikkert, kommer vi til at bo i mere og mere flytterod.

Om ca. 2 dage, 21 timer og 15 minutter får vi nøglen til vores nye hus.

Så vidt vi kan se når vi er ude ved huset, mangler der ikke at blive lavet mere, og med pengene overført til Milton Huse, kunne vi have håbet på at nøgleoverdragelsen kunne have sket lidt tidligere, men jeg kan forestille mig at der skal en del til for at ændre overtagelsesdatoen, blandt andet i forbindelse med forsikringer osv.

I aften får pigerne lov til at begynde at pakke nogen af deres ting ned i flyttekasser, og jeg regner med at jeg får pakket alt det tøj som jeg ved at jeg ikke skal bruge inden vi flytter. Jeg regner ikke med at det er nødvendigt med flyttekasser til tøjet, da vi kan pakke det meste i kufferter og tasker. T-shirts og lignende kan pakkes i plastiksække som er nemme at presse ind hvor der ellers opstår hulrum når vi begynder at stable møbler, flyttekasser osv. ind i traileren på flyttedagen.

Vi har fundet en masse tæpper frem, nogen skumgummi, bobleplast og avispapir til at beskytte møbler, glas, tallerkner og lignende.

Flyttetrailerne er booket, og så har vi en stor åben trailer til rådighed også. Den åbne trailer bliver brugt til at flytte legehus og andre ting som ikke tager skade af eventuel regn, mens de lukkede flyttetrailere bliver brugt til at flytte møbler, flyttekasser og alt det andet som ikke skal blive vådt.

Inden vi begynder at flytte rigtigt er der et par ting som der skal styr på i huset først. Der skal males lidt pigefarver på børneværelserne. Maria elsker at male sådan noget så det har hun rigtigt glædet sig til. Skuret skal have isolering i væggene, og så skal der samles nogen skabe.

Det regner vi med at bruge hverdagene i næste uge til, og når det så bliver weekend kommer flyttehjælpen og hjælper med at flytte alle vores ting.

Vi håber på at flytte det hele i løbet af lørdagen, men det er ikke sikkert at det er muligt, og så har vi heldigvis også trailere og hjælp om søndagen, så flytningen kan fortsætte over 2 flyttedage.

Når vi at blive færdige med at flytte lørdag, kan vi bruge hele søndagen på at få tingene på plads i det nye hus og få noget af alt flytterodet væk.

Heldigvis har vi godt med opbevaringsplads i skuret og i vores depotrum, så vi kan gemme noget af vores flytterod væk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar