mandag den 7. december 2015

De første flyttekasser er pakket

I går aftes blev de første flyttekasser pakket, så nu er flytningen sådan set gået i gang. Der er kun 1 uge til vi får nøglen til vores nye hus, så det er også ved at være snart.

Der er flere ting som jeg ved at vi ikke kommer til at bruge inden vi skal flytte, og i stedet for at skulle pakke alt ned i flyttekasserne i sidste øjeblik, kan vi lige så godt komme i gang i god tid, så vi kan fokusere på at flytte tingene på flyttedagen.

Med fliserne på plads i indkørslen så vi kan køre flyttetraileren helt ind i tørvejr selvom det skulle regne på flyttedagen, og vi slipper for at slæbe alt for meget sand med ind i huset.

Vi er også ved at planlægge indkøb af skabe mm til opbevaring i de forskellige rum i huset. Blandt andet skal vi have klædeskabe til soveværelset og skabe til pigernes værelser. Vi skal også have købt reoler, skaber eller lignende til husets depotrum, men det venter vi nok lidt med – det er rart nok at have depotrummet til opmagasinering af de flyttekasser som ikke bliver pakket ud de første dage.

Noget af det første vi skal have klaret er at få isoleret væggene i skuret. Gulv og loft er isoleret, men det bliver leveret uden isolering i væggene. For at undgå kondensdannelse inde i skuret skal de derfor isoleres, så vi også har et opbevaringsrum der til vores ting.

Hvor er det bare tæt på nu og hvor vi dog glæder os til at flytte til Suldrup.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar