onsdag den 16. december 2015

Gammelt køkken til skuret

I går købte jeg et gammelt køkken som skal stilles op i skuret til opbevaring af værktøj, skruer osv. Der var masser af underskabe og overskabe, men desværre ikke nogen bordplade, så den må jeg ud og finde et andet sted.

Uden at jeg har målt helt efter, mener jeg at det vil komme til at passe med at køkkenet bliver stillet op i bunden af skuret. Dermed får jeg et arbejdsbord på ca 2,4 meter i bredden og med masser af opbevaringsplads lige under.

Der var både skabe og skuffer, så der bliver plads til at opbevare alt fra små kasser med skruer, bits og lignende i skufferne samt skruemaskiner, rundsav og lignende i skabene.

Maria er i dag i gang med at isolere væggene så vi kan få stillet el-radiatoren op derude og dermed undgå frost og kondens inde i skuret.

Jeg håber på at jeg får tid til at sætte plader på væggene inden weekenden så vi rigtigt kan udnytte pladsen inde i skuret når vi begynder at flytte alle vores ting i weekenden. Det vil i hvert fald være rart at kunne udnytte pladsen i skuret til opbevaring af alle de ting som ikke skal på plads som det første.

Vi har flyttet en del flyttekasser ind allerede, men der er stadig mange pakkede kasser i det gamle hus som først bliver flyttet når vi har flyttetraileren i weekenden.

Der er blevet installeret hvidevarer, og Maria har malet og pyntet pigernes værelser. Se hvor stolte de er:2 kommentarer:

 1. Spændende at følge jeres blog, da vi ca. er blevet færdige samtidig med jer med overtagelse af vores hus d. 22. december og flyttede ind igår.

  Vi overvejer også at isolere vores skur, så det kunne være super spændende at se, hvis I lavede et indlæg om, hvordan I har gjort det med billeder osv. Ved overtagelse sagde vores byggeleder, at vi skulle sørge for at lave et hul til udluftning på modsatte side af udluftningen ud mod udhænget, hvis vi isolerede det. Har I taget stilling til udluftning i jeres isolerede skur? Dog tænker jeg så, hvor meget hjælper isoleringsmaterialet, hvis der alligevel er hul direkte ud til, når der er frostvejr osv.?

  SvarSlet
 2. Hej Charlotte

  Der er nok lavet plads til 10 cm isoleringsmateriale i jeres skur - det er i hvert fald det som er normalt. Du kan eksempelvis købe en rulle isolering. Her skærer du stykker ud som passer mellem 2 lodrette strøer. For at undgå at isoleringen falder ud kan du med fordel hæfte ståltråd over.

  Da vi har fået isoleret hele skuret og har fået sat plader på, kan jeg desværre ikke hjælpe med billeder af det.

  Vi har 2 udluftningskanaler i skuret. En ved gulvet i den ene ende og en ved loftet i den anden ende. Ligesom huset skal have luft, skal skuret også. I har sikkert fået installeret et udluftningssystem i jeres hus som sørger for at der kommer "frisk" luft ind.

  Jeg skal nok lige forsøge at lave nogen billeder af de ting som jeg kan komme til.

  SvarSlet