torsdag den 10. december 2015

Styr på banken

Nu er der styr på banken og alle papirerne på realkreditlånet er underskrevet. Jeg var ikke helt sikker på hvilket lån vi skulle vælge inden vi tog i banken i går, men jeg havde en forventning om at det skulle være et F5 eller et 3% fastforrentet.

Jeg havde en forventning om at der ville være rimelig stor forskel på de 2 lån, men slutresultatet, altså vores rådighedsbeløb, var der ”kun” 10% i forskel på.

Det er selvfølgeligt også penge, men omvendt har vi ingen ide om hvor renten på F5 lånet er om 5 år og så kan den nuværende besparelse hurtigt blive spist op.

Derfor valgte vi det mere sikre fastforrentede lån.

Vi pakker stadig ting ned i flyttekasser så vi er ved at være helt klar til at flytte i næste uge. Det bliver så skønt af flytte fra det gamle utætte hus og i et helt nyt – vi glæder os rigtigt meget, og kan også mærke på Emilie at hun glæder sig.

Maria har en idé om at tage en overnatning i huset inden der bliver flyttet ting ind, og da Emilie blev spurgt om hun også ville prøve at sove i et helt tomt hus inden vi begynder at flytte rigtigt, hoppede hun rundt med et kæmpe smil og råbte ”JA!, JA!, JA!”

Ingen kommentarer:

Send en kommentar