mandag den 30. november 2015

Fliser i carporten

I weekenden lagde vi fliser i carporten. Det blev ikke lavet efter bogen, da jeg ikke ville bruge alt den tid der skal til for at gøre det ordentligt – og med fare for at vejret mm gjorde det til et mislykket projekt.Derfor blev det en hurtig fordeling af brolæggersand med en rive. Ikke noget med at måle op, trække snore og trække af med en fin overflade på sandet til følge. Nej sandet blev fordelt så jævnt det nu kunne med riven, og så blev der trampet lidt på det med skoene.

30x60x8 cm betonfliser vejer lidt mere end jeg har været vandt til når det kommer til belægning. De fleste gange jeg har været med til at lægge fliser/ belægningssten har det været Herregårdssten som langt fra vejer de 32 kg som 30x60x8 cm fliser.

Lørdag var jeg alene ude ved huset og fik lavet ca. 1/3 af belægningen. Det var lidt kedeligt at gå rundt uden nogen at tale med, uden musik eller noget, og da det begyndte at blive mørkt pakkede jeg sammen og kørte hjem.

Søndag morgen kørte hele familien til Suldrup. Emilie fik lov til at hjælpe med at rydde lidt op rundt omkring. Hun stablede mursten, rev sandet og sådan nogen småting. Ida gik rundt og prøvede på at følge med Emilie, og Maria begyndte at hente fliser til mig.

Det gik super godt og var meget mere hyggeligt at lægge fliserne ved huset når hele familien var med.

Da vi var kommet et godt stykke, smed vi sand op på fliserne og så gik Emilie ellers i gang med at feje sandet ned i fugerne. Det syntes hun var super sjovt og hun fortsatte med at feje mens resten af fliserne blev lagt.

Det færdige resultat ser ok ud, men når man går rundt på flisebelægningen kan man godt mærke at det ikke lægger helt lige.

Til foråret når vi har helt styr på hvordan belægningen i og omkring indkørslen skal laves, skal fliserne pilles op igen og så skal indkørslen anlægges korrekt, men nu hvor vi snart skal til at flytte, kan vi parkere bilen på rene fliser, og så slipper vi for at slæbe sand og grus med ind i huset hver gang vi går ind.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar