onsdag den 2. september 2015

Nu sker der for alvor noget

Søskrænten 5 er nu fyldt godt og grundigt op med sand. Sandet er komprimeret og der er gravet ud til sokkel næsten hele vejen rundt. Der er gravet til kloak og meget andet.Det er lige før man rigtigt kan fornemme huset, størrelsen og hvordan udsigten bliver fra køkkenvinduet og ud over søen og markerne.

Det ser ud til at de når denne uges målsætning med at komme til at støbe sokkel inden weekenden så den kan hærde hen over weekenden og de så kan komme videre i næste uge.

Hver morgen når pigerne er afleveret kommer jeg forbi grunden og kan se at de allerede er i gang selvom klokken kun lige er lidt over 7. Når jeg kører hjem om eftermiddagen er det ikke nødvendigt at køre til Suldrup, for Maria henter pigerne før jeg får fri, men jeg kan ikke holde mig væk – jeg skal jo lige se hvor langt de er kommet i løbet af dagen.

Vi er allerede ved at planlægge flytningen selvom der stadig er 3½ måned til.

Det bliver skønt at komme til at fejre jul i vores nye hus i Suldrup.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar