tirsdag den 15. september 2015

Huset rejser sig

Nu er de første håndværkere blevet skiftet ud. De er færdige med at grave og flytte jord, fylde sand på og komprimere det, grave ud til sokkel og dræn og støbe sokkel og gulv.

Nu er det nye håndværkere som går rundt på Søskrænten og nu sker der for alvor noget i højden. Det store badeværelse og soveværelset er på plads. Det samme med det lille badeværelse og et af børneværelerne.Stuens vægge er næsten på plads, og det andet børneværelse har også næste fået alle vægge.Jeg har desværre ikke fået snakke med dem, så jeg ved ikke hvordan tidsplanen ser ud, men det kan jo være at der bliver lidt tid i morgen tidligt til lige at kigge ned forbi og spørge lidt ind.

Mit umiddelbare bud er at alle de indvendige vægge er oppe inden weekenden, men det kunne være rart nok at høre det fra håndværkerne som går rundt og bygger nu.

Den sidste uges tid har der været arbejdet i kulissen da det pludseligt viste sig at den tegning vi havde fået af grunden ikke var helt korrekt, og de 2 kloakbrønde i bunden af haven, var i virkeligheden 1, og dermed kom der en pludselig ekstraudgift på anlæg af faskine.

Dette er heldigvis blevet løst i dag og der skal nok komme en dybere forklaring senere her på bloggen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar