mandag den 31. august 2015

Gravearbejdet er i gang

Nu er de gået i gang med at grave på vores grund, og faktisk er de også ved at være færdige med at grave.

Da jeg i morges havde afleveret pigerne i vuggestuen og skolen smuttede jeg lige forbi Søskrænten for at se om der var sket noget. Der holdt en stor lastbil med en gravemaskine på ladet og der gik 2 unge mænd rundt ved grunden, så der var ved at ske noget.

Jeg kørte lige ned for at hilse på og så smuttede jeg hjemad igen.

Det var planen at jeg skulle ud og kigge på hvidevarer i dag og så skulle jeg alligevel forbi Suldrup igen et par timer senere, så kunne jeg jo lige holde øje med om der var sket noget.

Da jeg kom forbi igen var der allerede gravet meget jord væk, og da jeg kørte tilbage igen var der pludseligt en kæmpe jordbunke. Det var allerede ved at ligne noget der.

Da det blev tid til at hente pigerne kørte vi ned til grunden for at se hullet som der var gravet, men der var ikke meget hul, for de var allerede begyndt at fylde sand på.Der var to lastbiler som kørte frem og tilbage med sand mens de ved grunden fordelte og komprimerede sandet.

Maria kom også forbi for at se hvad der skete.

Vi kan allerede nu fornemme lidt bedre hvordan huset kommer til at være på grunden og hvor højt det kommer til at ligge i forhold til resten af haven. Der bliver en stor skråning ned fra terrassen til resten af haven.

Inden weekenden er der støbt sokkel så den kan hærde hen over weekenden. Det kommer til at gå stærkt fra nu af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar