lørdag den 5. september 2015

Støbt sokkel

Der er sket meget i denne uge. Da det skiftede fra søndag til mandag var der ikke sket noget særligt på Søskrænten 5, og da jeg kørte forbi grunden lidt over 7 var der først lige mødt et par friske unge mænd op.

De har rigtigt knoklet med at få gravet jord af og herefter var 2 lastbilchauffører i fuld gang med at hente sand til opbygning af sandpuden som huset skal bygges på.

Sandet blev fordelt og stampet og der blev gravet ud til sokkel.Da jeg torsdag eftermiddag kørte forbi grunden var soklen støbt og de friske unge mænd var vist taget på en velfortjent weekend, så de kan være friske til at genoptage arbejdet med vores nye hus på mandag.

Jeg er imponeret over hvor langt de er kommet på 4 dages arbejde, men når man ved hvad man laver, når man har de rigtige maskiner og når man ikke er bange for at arbejde mere end 8 timer om dagen, kan man også nå meget på få dage.

Det er helt fantastisk at være ved grunden nu hvor man rigtigt kan fornemme hvordan huset kommer til at være på grunden, hvordan udsigten bliver fra de forskellige rum osv.

Udover at vi glæder os til at huset bliver færdigt og vi kan flytte ind i huset, glæder jeg mig også til at jeg kan komme i gang med at arbejde med fliserne i indkørslen, på terrassen og rundt om huset. Jeg glæder mig også til at finde ud af hvordan haven skal indrettes og til at vi kan begynde at bygge et skur nede i bunden af haven.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar