lørdag den 12. september 2015

Så er der støbt gulv

Det hele ser ud til at gå som det skal ude på grunden. I denne uge er der blevet støbt gulv og mandag morgen bliver det slebet så der kan sættes vægge op i løbet af mandagen.Jeg syntes at huset ser stort ud når jeg går rundt ude ved grunden, men Maria syntes at det ser lille ud.

Når der nu er støbt gulv, kan vi rigtigt fornemme hvor højt vi kommer til at stå når vi eksempelvis er i køkkenet og kan nyde udsigten gennem vinduet over markerne og søen.

På samme måde kan vi stå i stuen og kigge ud gennem terrassedøren og rigtigt fornemme den fantastiske udsigt vi får fra vores nye hus.

Vi kan også fornemme hvordan terrassen bliver og hvordan haven bliver, så vi kan rigtigt begynde at tænke over indretningen af haven nu.

Nederst i haven hvor jeg gerne ville bygge et skur er der desværre ikke plads til at skuret kan opføres uden at gå ind over kloakledningen. Jeg skal derfor have undersøgt om det er muligt eller om det kræver at jeg begynder at tænke over en anden placering af skuret.

Min mor var med forbi grunden i går og i dag er det svigerforældrene som kommer med ud for at kigge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar