søndag den 13. september 2015

Valg af hvidevarer

Vi har været lidt rundt for at kigge på hvidevarer og har nu bestemt os for hvilke hvidevarer vi skal have i vores nye hus.

Efter at have talt med flere forskellige valgte vi at handle hos Køkken og Hvidevarebrugsen St. Ajstrup.

Vi fik en utrolig behagelig betjening derude og selvom vi havde et ret godt billede af hvad vi gerne ville have, fik vi alligevel godt med input med derfra som gjorde at vi valgte lidt andre løsninger end vi havde forventet.

Eksempelvis valgte vi en WITT induktionskogeplade med 6 zoner. Når kogepladen er slukket er den helt sort, så man ikke kan stå og kigge ned i elektronikken under kogepladen. Det eneste der kan ses på den sorte kogeplade er tænd/sluk knappen.

Når kogepladen tændes kan man stille en gryde eller andet på kogepladen og så vil displayet vise hvilken zone gryden står på og så kan du skrue op for den zone.

Vi får også en grillplade med som kan stå på to zoner og dermed kan den stå med forskellige temperaturer.

Herudover har vi købt vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, ovn, microovn, køleskab og fryseskab til vores nye hus i Køkken og Hvidevarebrugsen.

Som jeg tidligere har skrevet kørte jeg derud en mandag morgen hvor jeg talte med Michael om vores ønsker og behov. Da Maria havde fri kørte vi derud igen så hun også kunne se de hvidevarer som jeg mente at vi skulle have.

Der kom en opgradering på køleskabet, men ellers var hun enig i de ting vi havde fundet frem om morgenen.

Mens vi gik rundt med Michael og kiggede på de forskellige hvidevarer kunne Emilie og Ida leje i det lejekøkken som de har stillet op, og når det blev lidt kedeligt var der også personale til at underholde og forkæle pigerne, så far og mor kunne koncentrere sig om at kigge og vælge.

Prisen var også rigtig og selvom vi valgte lidt andre løsninger ser det ud som om at den vejledende udsalgspris var meget ens, mens der var meget stor forskel på den endelige pris.

Vi skal godt nok selv stå for at installere hvidevarerne, men vaskemaskine og tørretumbler er lige til at stille ind og slutte til. Køleskab og fryseskab burde heller ikke volde problemer, men der er da lidt mere arbejde i at sætte det ind og sætte skabslågen på.

Opvaskemaskinen og kogepladen er det som kommer til at kræve mest tid, men vi kan købe en del håndværkertimer for det beløb som vi sparede, så det bliver stadig væsentligt billigere.

Vi føler at vi fik en helt fantastisk behandling i St. Ajstrup og vi vil helt klart anbefale alle der skal købe hvidevarer at køre forbi til en snak. Se mere her: http://www.st-ajstrup.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar