onsdag den 10. februar 2016

Det helt rigtige hus

Efter at vi er flyttet ind i vores nye hus og nu har boet der i næsten 2 måneder, er der ganske få ting som vi ikke har været fuldt ud tilfredse med, og vi er derfor enige om at det her hus er det helt rigtige for os.

Det er ikke kun huset, men også byen og området omkring byen som bare matcher os helt perfekt.
Næsten hver dag går vi en tur. Det kan være at vi går en tur på Nerup Kirkesti, en kort tur rundt om søen, en tur ned til købmanden eller lignende. Der er så meget natur at gå og kigge på, næsten uanset hvilken retning vi går fra huset.

Emilie er blevet så vild med gåture, så hun selv er begyndt at spørge til om vi skal ud og gå.
Hver dag har vi den skønneste udsigt fra huset og ud over vores lille sø, markerne og skoven i det fjerne. Om vi kigger ud af vinduerne i stuen eller køkken/alrummet er der bare så smukt.
Det er den helt rigtige perle vi har fundet os.

De småting som ikke har været helt perfekte, har Milton Huse løst (eller de mangler lige at sende maleren til det sidste), og så er der en enkelt ting som de ikke kan rette, og hvor vi gerne ville have gjort tingene anderledes hvis vi kunne gøre det om.

Stikkontakterne i køkken/alrum er ikke placeret helt optimalt. Der mangler stik i køkkenet, mens der rundt i alrummet er alt for mange kontakter som vi aldrig kommer til at bruge.

Kunne vi lave det om ville vi flytte de to kontakter som sidder på hver side af det store vinduesparti op til køkkenbordet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar