fredag den 29. januar 2016

Vakuumposer til opbevaring i sovesofa

Vi har købt en ny sovesofa til kontoret, hvor gæster der skal overnatte kan få lov til at sove godt. Det er en dejlig stor sovesofa, så selvom man er to der skal overnatte, kan man sagtens være der.

Under sædet er der godt med opbevaringsplads, hvor vi kan have puder, dyner og lignende liggende. Det fylder bare så utroligt meget når man stopper dyner og puder ned i rummene under sædet.

Derfor overvejer jeg nu om vi ikke skulle købe et par vakuumposer så vi kan suge alt luften ud af dyner og puder, så det ikke fylder så meget nede i opbevaringsrummene.

Udover dyner og puder har vi også fået plads til opbevaring af vores luftmadras, som også fylder en del. Her hjælper vakuumposerne ikke noget, men hvis vi får fjernet luften fra dyner og puder, vil vi kunne få plads til meget andet i sovesofaens rum.

I weekenden kommer den i brug for første gang til gæster, da Marias storebror, hans kæreste og deres datter kommer på besøg.

Det bliver hyggeligt med besøg i vores nye hus, hvor de for alvor kan se hvor dejligt et hus vi har fået, og hvor dejligt et område vi er kommet til at bo i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar