mandag den 22. februar 2016

Nu skal vi snart i gang med haven

Da der nu er ved at være lyst om eftermiddagen hvor jeg kommer hjem fra arbejde, og temperaturen for det meste er over frysepunktet, er det nu blevet tid til at overveje at gå i haven.

De sidste betonvarer er bestilt, så nu skal vi til at have gjort klar til at det hele kan blive flyttet væk fra pallerne og stillet op hvor det skal bruges.

Jeg regner med at gå i gang med at grave og flytte jord når der er lidt tid til det. Ikke at det gør den store forskel på det tidsforbrug som skal til den dag hvor de store maskiner rykker ind i haven, men lidt har også ret, og samtidig får jeg rørt mig, så jeg ikke behøver gå i motionscentret.

Hvis jeg er heldig, kan jeg samtidig lokke Emilie og/eller Ida med ud og grave, så de også får lidt frisk luft og far/datter-hygge.

Jeg glæder mig rigtigt meget til at vejret bliver endnu bedre og vi kan få lavet støttemurerne, så vi også kan komme i gang med at bygge skuret i haven. Planen er indtil videre at skuret først bliver en overdækning. Altså ingen vægge, gulv eller træterrasse oven på taget. Bare fundament, stolper og tag. Så vil vi kunne køre havetraktoren ind i skuret, og så behøver vi ikke bruge så mange penge på en gang på at bygge skuret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar