onsdag den 28. oktober 2015

Valg af armaturer

Selvom jeg syntes at vi har været grundige i planlægningen af vores nye hus er der alligevel ting som er kommet bag på os. For et par uger siden kom jeg heldigvis i tanke om at vi slet ikke havde fået snakket om hvilke armaturer der skulle være i vores nye hus, og det var heldigvis ikke for sent at gøre noget ved det.

Vi fik fat i Milton Huse som sendte os videre til VVS’eren hvor vi måtte finde ud af hvad det kostede ekstra at opgradere fra standardpriser til de armaturer vi gerne ville have.

Men hvad skulle vi vælge?

Vi ville gerne have mulighed for at kunne stille en 10 liters spand i vasken i køkken og bryggers uden at den skal stå på skrå, men med dette ene krav har der været mange valgmuligheder.

Derfor gik jeg ind på forskellige fora hvor der sidder eksperter inden for byggeri mm. Her spurgte jeg til gode brands inden for armaturer, brusesæt o.l. Stor set alle svarede at vi skulle kigge efter GROHE hvis vi gerne ville have høj kvalitet.

Vi kørte herefter rundt til forskellige byggemarkeder for at kigge på GROHE armaturer og brusesæt. Vi fandt ret hurtigt de forskellige produkter som vi kunne tænke os og noterede navnene på dem. Mens vi gik rundt og kiggede på armaturer kunne vi også føle på dem og det føltes som om at der var noget højere kvalitet end mange af de andre.

Inden vi bestilte armaturer ringede vi til familie og venner som vi forventede kunne have noget viden om forskellige producenter af armaturer, og igen var det samme svar vi fik alle steder. Vælg GROHE.

Bestilling af armaturerne

Vi fik sendt en mail til VVS manden med de armaturer og de brusesæt som vi gerne ville have. De armaturer og brusesæt som vi bestilte var
  • 1 stk. Grohe Minta m/Svingtud, Krom i bryggers
  • 1 stk. Grohe Minta m/Udtrækstud, Krom i køkken
  • 2 stk. Grohe New Tempesta Cosmopolitan m/Termostat, Krom i badeværelser
  • 2 stk. Grohe Essence m/Bundventil, Krom i badeværelser
VVS manden vendte hurtigt tilbage med priser for opgraderingen og vi takkede ja med det samme. Med alle de anbefalinger var der ingen tvivl om at vi skulle have GROHE. Se eventuelt mere om armaturerne på GROHEs hjemmeside her: www.grohe.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar