fredag den 9. oktober 2015

Tag på huset

I dag kommer der tag på huset. Tagpladerne var ved at blive stillet op på taget da jeg kørte forbi i morges, så det bliver spændende at se hvordan huset ser ud med tag.

Desværre har jeg ikke mulighed for at køre forbi huset i eftermiddag, så jeg kan ikke selv se det, men jeg håber på at Maria finder kameraet frem og deler billeder på vores facebookside når hun kommer forbi.

I dag skal jeg nemlig hjælpe min mor med at flytte – ja der sker en del flytninger i familien lige for tiden, men vi må jo blive flytteeksperter inden vi er færdige.

Vi har stadig mange ting pakket ned i flyttekasser, så vi har ikke særligt mange tomme. De få flyttekasser vi har der var tomme har min mor allerede fået med hjem, så hun kan begynde at pakke tingene ned.

Da vi selv flyttede ud på gården, fik vi noget skumgummi af svigerfar som var godt til at beskytte møblerne under flytningen. Det har været pakket i 2 flyttekasser så det var klar til at vi skulle flytte igen. Nu får vi så brug for det til min mors flytning, og det betyder så at vi også får 2 ekstra flyttekasser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar