tirsdag den 20. oktober 2015

Klinker på badeværelsesgulve

Da jeg kom til Suldrup i går var jeg først lige et smut forbi anlægsgartneren til en lille hyggesnak. Herefter kørte jeg forbi huset for at se om der var sket noget nyt. Heldigvis var døren åben og en håndværker var i gang med klinkerne på badeværelsesgulvene.

Vi havde luret ind af vinduet og syntes at klinkerne så forkerte ud, men vi var nu ret overbeviste om at de måtte vende med undersiden opad ligesom klinkerne til væggene gjorde. Det var derfor dejligt at se at klinkerne så rigtige ud da de var på gulvet.

Det lille badeværelse var alle klinkerne på plads, og håndværkeren var i gang med det store badeværelse. Håndværkeren fortalte mig at han boede på Suldrup Kro i de dage hvor han skulle arbejde på huset, så han ikke behøvede at køre frem og tilbage hver dag.

Det bliver spændende at komme forbi huset i dag hvor vi forhåbentligt stadig kan kigge ind og se om der også er kommet klinker på væggene. Jeg glemte helt at fotografere i går, men det skal gøres i dag hvis jeg kan komme ind.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar