torsdag den 15. oktober 2015

Mange byggematerialer

Da jeg var forbi huset i går eftermiddag så det ikke ud til at der var sket noget særligt indenfor. Til gengæld var der masser af byggematerialer ude foran huset som de måske skal i gang med at bruge i dag.

Der var klinker til badeværelser og bryggers, skinner til brusekabinerne og træ til lofterne. Der var også poser med fliseklæber og jeg syntes også at jeg kunne se noget til fugerne.

Jeg ved ikke om der også var andre materialer, men hvis de skal i gang med alt det i dag vil der være en del at kigge på til eftermiddag.

Inden jeg kører til Suldrup for at kigge på alle de ting de har fået lavet vil jeg smutte ind og kigge på postkasser. Vi har snakket en del om en sort brev/pakke postkasse, men vi har endnu ikke lagt os fast på noget endnu.

Så vidt jeg lige husker at have set, skal sådan en postkasse støbes fast og det kan godt blive lidt en udfordring i slutningen af december måned, så måske vi skal have fat i en midlertidig postkasse som kan sættes op indtil vi kan komme til at grave og støbe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar