lørdag den 15. august 2015

Byggetilladelse - Endelig fik vi den

I går fik jeg en dejlig mail fra Rebild Kommune – Vi har fået byggetilladelse, så nu kan byggeriet af vores nye hus gå i gang.

Vi glæder os til at følge byggeriet når vi dagligt kører forbi byggegrunden.

Det betyder også at vi snart kan komme i gang med at dele billeder af byggeriet her på siden. Husk at du også kan følge med på Facebook her https://www.facebook.com/vores.nye.hus

Nu hvor vi har fået byggetilladelsen, vil vi også snart kunne få en indflytningsdato og dermed kan vi begynde at planlægge hvordan og hvornår vi skal begynde at flytte fra det gamle lejede hus som vi bor i nu og over i vores nye hus.

Det kunne være skønt hvis den gamle dato stadig kunne holde så vi får nøglen til huset lige inden jul og dermed kan bruge dagene mellem jul og nytår på at flytte ind.

Nytårsaften plejer vi at fejre hjemme hos os sammen med et hold venner, og det kunne da være skønt hvis det kunne ske i det nye hus.

I går fik vi også tegninger af køkken, bryggers og de to badeværelser.

Der er betalt for tilslutning af el og fjernvarme, og der er vand ude ved grunden så vi er helt klar nu.

Om vi fik byggetilladelsen nu fordi det virkeligt var vores tur til at få behandlet ansøgningen eller om det var fordi der blev lagt lidt pres på er svært at sige, men den sidste uges tid er der i hvert fald gjort et stykke arbejde fra flere sider for at der skete noget inden weekenden hvor der er åbent hus / åben grund i Suldrup.

Jeg var blevet oplyst at den person der skulle behandle vores sag var tilbage fra ferie tirsdag, så derfor skrev jeg en mail og spurgte til en status. Svaret var at de ikke kunne huske min adresse, så den fik de med det samme.

Da jeg ikke havde fået svar onsdag morgen skrev jeg igen for at høre efter en status på byggetilladelsen.

Torsdag morgen var der stadig ingen svar og derfor prøvede jeg igen.

Til middag torsdag var jeg ved at være træt af at vente på svar så derfor tog jeg kontakt til Borgmester Leon Sebbelin som oplyste at jeg godt kunne forvente at det byggetilladelsen var behandlet indenfor 8 uger, og det er mandag hvor der er gået 8 uger, så det lød jo godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar