søndag den 23. august 2015

Søskrænten 5

Da jeg (Martin) for 34 år og et par dage siden blev født kom jeg med mine forældre hjem til Pilevej nummer 5. Hele min barndom boede jeg i det hus, og da huset blev solgt og jeg flyttede med mine forældre til noget lidt mindre kom 5-tallet fra huset med.

Jeg kan ikke huske om det er min far der har lavet 5-tallet eller om det "bare" kom fra hans arbejdsplads, men det betød i hvert fald noget for ham, og derfor skulle det flytte med - også selvom vi flyttede til nummer 18, og 5-tallet derfor ikke kunne bruges som nummer på huset.

Inde i den garage som vi byggede til huset kom 5 tallet til at hænge over døren mellem værksted og garage. Da jeg for lidt tid siden hjalp min mor med at få ryddet lidt op på lofterne både inde i huset og i garagen, kom jeg i tanke om at vi jo havde købt Søskrænten nummer 5. Derfor spurgte jeg om det var noget vi måtte arve, også selvom jeg godt kunne se at det nok ikke var 100 % Marias stil.

Jeg fik lov til at tage 5-tallet med hjem og selvom Maria ikke ville have valgt det tal hvis hun frit kunne vælge blev vi enige om at beholde og bruge det til vores nye hus.

Det kommer nok ikke til at sidde på huset, men i stedet kan vi sætte det lille 5-tal på postkassen.

Til min fødselsdag lidt senere havde Maria så købt et noget større 5-tal til mig som kunne sidde på huset.

Dermed er der helt styr på 5-tallerne til Søskrænten 5. Nu skal huset bare bygges og det starter de med i morgen.Jeg har forsøgt med et billede af 5-tallet, men lige nu er der mørkt og mobilens kamera giver derfor ikke det bedste resultat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar