torsdag den 6. august 2015

Køkken

Vi har flere gange været ved at kigge på køkken og havde egentligt fundet det IKEA køkken som vi gerne ville have, men både fordi vi havde god tid, og fordi vi gerne ville være sikre på at det var et IKEA køkken som vi ville have slog vi et smut forbi flere andre køkkenfirmaer.

Det betød også at vi var hos HTH for at kigge på køkken og det faldt stort set på plads hvad det var for et køkken vi skulle have hvis vi skulle vælge et HTH køkken.

Da vi efterfølgende valgte at bygge med Milton Huse blev vi også klar over at det skulle være et HTH køkken som vi skulle have.

Vi skulle åbenbart have været hos HTH i tirsdags, men vi har aldrig modtaget noget fra dem. Om det er Post Danmark der har svært ved at få videresendt posten korrekt til vores nye adresse (Det lykkes med noget af posten.), om det er røget i en af de mange andre postkasser på adressen eller hvad der er sket skal jeg ikke gøre mig klog på.

I dag blev jeg så ringet op fra HTH som gerne ville prøve at booke en tid ind hvor vi kunne komme forbi og det kunne vi heldigvis få til at passe i morgen formiddag.

Så nu kan vi snart få vished for hvilket køkken det skal være i vores nye hus samt hvordan vores badeværelser og bryggers kommer til at se ud. Vi har en rigtig god idé om hvordan det bliver da vi jo allerede har været hos HTH tidligere, men det kan jo være at der er kommet noget nyt siden eller at sælgeren viser os nogen andre ting som vi hellere vil have.

I hvert fald bliver det spændende i morgen at skulle ud og vælge inventar til køkken, bad og bryggers.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar