onsdag den 6. maj 2015

I dag skal vi besøge Miltons showroom

Dagen i dag er lidt travl, både med nybyggeriet men også med arbejdet og det som følger med at skulle flytte til en ny by.

Vi har for noget tid siden aftalt med Suldrup Skole at Emilie skal besøge skolen i dag og se de nye klassekammerater. Indtil nu har vi kun set skolen udefra og det har været rigtigt positivt, så nu glæder vi os til at se skolen som blev renoveret for få år siden.

Da vi talte med Milton Huse i Weekenden blev vi enige om at vi skulle finde en dag hvor vi kunne komme til Horsens og se showroomet så vi ved hvad det er for nogen materialer som er med i det tilbud vi har fået fra dem.

Det passede bedst med onsdag sidst på dagen, så med 1 time og 30-40 min i Suldrup, passer det med at vi kan nå hjem og hente Maria og Ida, og herefter køre til Randers hvor Bedstemor henter pigerne så vi kan køre videre til Horsens og kigge på mursten, vinduer, tagsten, dørgreb, klinker, trægulve, hvidevarer, armaturer og alle de andre ting som vi skal tage stilling til når vi vil bygge nyt hus.


Vi har heldigvis været igennem denne proces flere gange med andre byggefirmaer og vi har altid været meget enige om hvilke materialer der skal benyttes, så mon ikke at vi også denne gang kommer nemt igennem.

Med et presset program fra middag og frem til sent aften så jeg frem til en formiddag hvor der skulle knokles igennem på arbejdet for at nå de ting jeg gerne ville få klaret i løbet af dagen. I går blev vi ringet op af Spirit Icons som er en af vores gode samarbejdspartnere. Tim og Daniel fra Spirit Icons kom til Aalborg i dag og ville gerne kigge ind forbi kl. 10, så dagens program blev presset lidt mere sammen.

Jeg glæder mig til alle 3 ting som kommer til at ske i løbet af dagen, først mødet med Spirit Icons hvor vi får lov til at se nogen af deres nye smykker, herefter besøg på Suldrup Skole og til slut besøg i Milton Huse’ showroom.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar