torsdag den 28. maj 2015

Den sidste skitse

Jeg har tidligere vist de plantegninger som vi selv har tegnet, men jeg har da aldrig fået vist nogen af de plantegninger som vi har fået tegnet af byggemændene, så det må være på tide nu.

Den sidste af skitserne over hvordan huset skal se ud er blevet sådan her:184 m2 + 52 m2 carport blev det til fordelt på de rum (plus en lille gang) som vi gerne ville have.
Fra carporten kommer man ind i 13 m2 stort bryggers og herfra kan man gå videre ind i køkken/alrum. Køkken/alrum er lige over 40 m2 og i tillæg er der lavet en knapt 5 m2 depot.

Kontoret ligger i forbindelse med køkken/alrum, ligesom man kan gå til den lille fordelingsgang i børneafdelingen. Husets børneafdeling består af 2 børneværelser og et badeværelse.

Fra køkken/alrum kan man gå til stuen som er vinklet på sammen med soveværelse og stort badeværelse.

Alt i alt får vi et depot, et kontor og et ekstra bad i forhold til det hus som vi siger endeligt farvel til søndag aften.

Hvert rum i huset bliver også større end det vi kommer fra, for de 3 små rum som vi får ekstra kan ikke alene give de ekstra m2 som er fra vores nuværende 125 til de kommende 184.

Vi får etableret ekstra vandhaner og stikkontakter udenfor, både på huset men også trukket ned i bunden af haven.

Fra køkken og stue bliver der en fantastisk udsigt over marker og sø. Ligeledes vil vi have den fantastiske udsigt fra terrassen, mens der fra soveværelse, børneværelser, kontor og bryggers ikke vil være helt den samme udsigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar