tirsdag den 12. maj 2015

Nu er det flyttetid

Så er der ikke mange dage til begynder at flytte, så det meste af huset er nu ved at være pakket i kasser. Jeg har pakket næsten alt mit tøj og nu er der kun det tilbage i skabet som jeg skal have på i dag og i morgen + den lille smule som ikke kunne være i kufferterne.

Emilies tøj er også pakket ned så der er et sæt til i morgen og et til torsdag.

Idas og Marias tøj er ikke pakket endnu, men det bliver det nok snart.

Der er pakket masser af legetøj ned i kasserne så vi kan få det med ud i det nye midlertidige hus.

De fleste af vores ting i stuen er pakket i kasser, og det samme gør sig gældende for badeværelset. Halvdelen af skuret er pakket ned og vi er ved at være klar til at flytte fra vores første hus.

I morgen aften pakker vi køkkenet ned så vi kan starte med at flytte torsdag morgen.

Det som der er planen at vi som minimum skal nå at flytte første dag er køkken, bad, soveværelse og senge, tøj og noget legetøj fra børnenes værelser.

Da alt det vil være pakket ned og vi har 3 trailere vil det kun være regnvejr som vil kunne gøre det umuligt at nå. Den ene af de 3 trailere er en lukket trailer så selvom det kommer til at regne skal vi nok få flyttet en del.

Vi har 3 biler som kan køre med trailer og 2 som ikke kan, så det betyder også at selvom det regner skal vi nok nå at få flyttet en del ting bare med det vi kan have i bilen.

Der er ca. 15 minutters kørsel fra vores nuværende hus til det nye midlertidige hus uden trailer og lidt længere med, så vi skal nok nå at flytte en del. Senge osv. kan flyttes i den lukkede trailer uanset vejret.

I morgen tager Maria og pigerne ud i huset og sørger for at der er støvsuget, tørret af osv, så vi ikke også skal gøre det samtidigt med at vi begynder at flytte.

Det eneste der i første omgang får lov til at stå tilbage i vores gamle hus er kaffemaskinen og et par kopper, så vi kan få en kop kaffe her hvis det er det vi får brug for. Marias forældre har lovet at tage en termokande med som kommer til at stå i det nye midlertidige hus.

Emilie glæder sig til at skulle flytte, og Ida har altid haft nemt ved skift, så vi håber på at det ikke giver problemer at vi skal ”opbevares” i et midlertidigt hus.

Der er en lille terrasse hvor vi kan have lidt havemøbler og en stor have som vi skal dele med de to overboer. Vi regner med at trampolinen kan stå i haven ved flagstangen, så pigerne har noget sjovt at lave i haven hen over sommeren, og ellers regner vi med at vi i stor grad skal gøre brug af vores årskort til Fårup Sommerland.

Udover flytningen har vi også stadig masser af aktivitet omkring nybyggeriet. Vi har fået bestilt boreprøver på grunden så vi kan få en fast pris på hvad det kommer til at koste. Hvis byggefirmaet så vil have for meget for det, er vi heldigvis allieret med andre som kan fjerne jord og udlægge sand billigt.

Vi har forsøgt at presse prisen på grunden ved kommunen men uden held, så nu hvor vores egen bank ikke kan lave et 80 % realkreditlån af hele beløbet er vi i gang med at se om andre banker kan tilbyde os bedre vilkår.

Udover Spar Nord hvor vi er nu har vi kontakt til Jutlander Bank, Jyske Bank, Danske Bank og Nordea. Jutlander Bank er den lokale bank i Suldrup, så dem vil jeg rigtigt gerne støtte op om, da jeg mener at vi som kommende borgere i landsbyen er med til at holde liv i byen igennem vores engagement i såvel pengeinstitut som dagligvarehandel. Men vil vælger ikke Jutlander Bank for en hver pris. Jeg har talt med flere forskellige som roser Jyske Bank til skyerne for deres renter, så hvis vi kan få noget tilsvarende hos Jyske Bank, skal Jutlander Bank virkeligt kridte skoene for at kunne være med.

Hvad det bliver til er endnu uvist, og selvom der er så lidt styr på alting, er vi alligevel et sted hvor vi føler at det snart er nu at vi ved hvordan det hele kommer til at gå.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar