onsdag den 6. januar 2016

Status på huset

Nu er det ved at være 3 uger siden vi fik nøglen til huset, og lidt mere end 2 uger siden vi begyndte at flytte ind. Vi har gået og holdt øje med om der var ting som ikke var helt som de skulle være, og nu er vi vist ved at have været godt omkring.

Der kan selvfølgeligt være noget som vi har overset, men efter at have brugt huset, boet i huset, haft gæster osv., tror vi at vi er ved at være klar til at kontakte Milton for at få udbedret de småting som vi har opdaget.

I det store badeværelse er der lidt småskrammer på en væggene, og på en anden væg stikker der noget spist ud af væggen (heldigvis ved skabet, så det er ikke et sted man komme til, medmindre at man vil gøre rent)

I køkkenet er lågen under vasken vendt forkert. Det generer os næsten hver gang vi skal åbne til skraldespanden, så den skal vendes.

Ved indgangen til det lille badeværelse er der et af gulvbrædderne som ikke går ind under listen, så træder man på listen ud for det, buer listen ned.

I alrummet er der en samling ved fodlisten som kunne bruge lidt sandpapir og en klat maling.

Alt i alt er det småting i forhold til et så stort byggeri.

Allerede kort tid efter at Milton Huse var informeret om de små fejl, blev jeg kontaktet af ham som har ansvaret for det. Han ville lige sikre sig at han havde forstået hvad det var der skulle udbedres, og så ville han kontakte håndværkerne i den rigtige rækkefølge.

Nu håber vi på det samme høje serviceniveau som vi har fået igennem hele byggeprocessen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar