søndag den 1. november 2015

Seng med opbevaring

Emilie har længe talt om at hun gerne vil have en høj seng. Vi har kigget på flere forskellige typer af høje senge, og langt de fleste af dem vi syntes godt om er med skrivebord under sengen.

Emilie vil rigtigt gerne kunne sidde ved skrivebordet og kigge ud af vinduet, og det forstår vi jo godt. Derfor er vi begyndt at tænker over hvad man ellers kan gøre med en høj seng. I stedet for skrivebord, kunne det være smart med masser af opbevaringsplads under sengen.

Vi har ikke kunnet finde en seng som vi har været fuldt tilfreds med, og derfor er vi begyndt at kigge på muligheden for selv at bygge en seng med opbevaring til Emilie.

Det er en større proces og der er jo mange andre ting som vi også skal bruge tid på når vi skal til at flytte ind, så det er måske ikke den smarteste idé.

Omvendt er det også et projekt som jeg ville hygge mig gevaldigt meget med, så hvis det kan komme til at passe ind, vil det måske kunne give et par timer med hygge frem for flyttestress.

Om vi skal finde nogen dybe skuffer eller om vi skal skrue nogen rumdelere sammen så vi kan stille opbevaringskasser ind i de mange rum er vi ikke helt sikre på, men det bliver nok noget i den retning.

I den ene ende af sengen kan vi også lave inddækkede hylder så man nemt kan have bøger med gode godnathistorier opbevaret lige hvor de skal bruges.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar