torsdag den 19. november 2015

Flyttedagen nærmer sig

Jeg har forsøgt at overtale Emilie til at vi skal bruge vores kalenderlys fra i morgen i stedet for at vente til den 1. december som normalt.

I morgen er der 24 dage til vi får nøglen til det nye hus og vi kan begynde at flytte ind, og derfor syntes jeg jo at det kunne være sjovt med et kalenderlys som nedtælling til denne dag.

Emilie mener at det er snyd, så den gik ikke – men det kan jo være at vi skal have 2 lys. Et til juleaften og et til vi kan flytte ind i vores nye hus.

I forhold til spørgsmålet om hvordan vi skal flytte – flyttecontainer (se hvad en flytteconainer er https://www.youtube.com/watch?v=bTg32qUMvG8), flyttemand eller gør-det-selv flyt med trailer, er det blevet bestemt og jeg har booket 2 stk. flyttetrailere til flyttedagen.

Med de lukkede trailere betyder vejret ikke så meget, da vi kan bakke dem tæt op mod døren i vores nuværende lejebolig, og de kan bakkes ind under carporten ved det nye hus.

Der kan pakkes rigtige mange møbler og flyttekasser i hver trailer, så der skal ikke køres frem og tilbage så mange gange.

Allerede nu overvejer vi om vi skal begynde at flytte lejehus og andre ting til haven, så det ikke behøver tage tid mellem vi får nøglen og jul. Både legehus, gyngestativ og alle de andre store ting i haven kan være på vores egen trailer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar