tirsdag den 28. februar 2017

Gør det selv cykelskur

Selvom det ikke helt er blevet forår endnu, er jeg gået i gang med projekt gør det selv cykelskur.

Vores cykler fylder godt inde i carporten, og den ene bil kan kun lige klemmes ind i tørvejr, så det bliver godt med et cykelskur til cyklerne, så der bliver bedre plads til bilerne i carporten.

Gør det selv cykelskur face 1


Cykelskuret skal bygges i træ som males antracitgrå ligesom skuret i carporten. Som tag på cykelskuret bruger vi IBF dobbelt-s betonsten i sort, ligesom der er på huset.

Tagets top kommer til at være ved hustagets bund, og taghældningen vil være meget lig husets taghældning. Dermed kommer det til at falde godt ind når man kigger ind mod hus og cykelskur ude fra.

For at være sikker på at vi ikke tager udsyn fra vejen, og dermed undgår at det bliver besværligt at bakke ud af indkørslen, har vi valgt at der skal et vindue i siden ud mod vejen.

Maria har været i gang med at male træet, for jeg er verdensmester i at få malingen til at være alle andre steder end der hvor det skal være.

I sidste weekend fik vi sat stolper og spær op, og jeg gik i gang med at lave vinduet. I dag har vi fået maling til resten af træet, og i morgen er det planen at jeg skal i gang med at lave taget på cykelskuret.

Jeg har købt et stolpevaterpas som jeg slet ikke vidste fandtes, men som helt bestemt har gjort det meget lettere at sætter stolper i lod. Det kan klart anbefales, og til den billige pris, er der ingen undskyldning for ikke at købe sådan et.

Stolpevaterpas


I løbet af weekenden regner jeg med at taget kommer på, og hvis det går godt, kommer jeg også i gang med beklædningen.

Vinduet forventer jeg kommer til at tage noget tid at lave, så det forventer jeg ikke at blive færdig med i denne uge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar