onsdag den 3. august 2016

Fliserne er lagt

Der har været travlt i haven fra temperaturen gjorde det muligt at komme i gang med at lægge fliser og bygge støttemure. Langt det meste af vores fritid er gået med at grave ud, fylde sand på, stampe, rette af, lægge fliser eller bygge støttemure.Nu er vi nået hele vejen rundt om vores nye hus med fliserne – der mangler kun lige lidt fliser som skal skæres til ind mod en af støttemurene.

Vi mangler også at få lavet en trappe fra terrassen og ned i haven, men det er et større projekt som der lige skal tages en dyb indånding før vi kaster os ud i.

Til trappen skal der bruges noget stabilgrus som pt. ligger der hvor de sidste fliser skal lægges ved siden af indkørslen, så helt færdig er vi ikke.

Udover fliserne i indkørslen, på terrassen og stierne rundt om huset, har vi fået lagt fliser hvor traileren står. For at passe godt på traileren har vi låst den fast til en stolpe, så hvis nogen fik den idé at de ville stikke af med traileren, skal de gøre en ekstra stor indsats for at lykkes med det.

Nedenfor noget af støttemuren skal vi have lavet et større skur, og her har vi brugt noget af vores sommerferie på at grave ud og støbe sokkel. Herefter blev der gravet ud til gulvet. Der blev ilagt isolering, dampspærre, rionet og til sidst blev gulvet støbt, så nu er vi også snart ved at være klar til at bygge det store skur. Det bliver skønt med ekstra plads til opbevaring af haveredskaber mm. Selvom vi har et dejligt depotrum hos BOXIT er det nu også rart med masser af plads til opmagasinering hjemme til de ting som vi jævnligt bruger.

Til efteråret kommer der til at ske en del mere med haven, da vi skal have fræset de sidste ca 1.000 m2, hvor vi skal have sået græs. Vi skal også have plantet hæk, og der skal plantes en masse forskellige planter på skråningen som er med til at holde på jorden.

3 kommentarer:

  1. Hejsa, jeg har lige et spørgsmål - hvad er det hvide på muren, som tydeligt ses på billede 3? Er det salt eller...? Hvordan får man det væk - og hvorfor er det på et nybygget hus? Tillykke med huset! Mvh Anya

    SvarSlet
  2. Hej Anya. Det hvide på huset er kalkudfældninger (kalken fra mørtlen) Det forsvinder af sig selv.

    SvarSlet
  3. OK, mange tak :)

    SvarSlet